Landwinkel Oogsthoeve

De landelijke coöperatie...

Onze landwinkel is een van de 85 bedrijven (bestaande uit melkveehouders, fruittelers en groentetelers) die behoren tot de landwinkelcoöperatie (zie www.landwinkel.nl). Frans is hierbij tevens de voorzitter van deze coöperatie. Wat alle Landwinkels gemeen hebben, is de missie om de leefbaarheid van het platteland te vergroten. Zoals iedere Landwinkel bieden wij u daarom een breed assortiment van ambachtelijke boerderij- en streekproducten aan. Daarbij proberen we de klant zo dicht mogelijk te betrekken van het gebeuren in en om de boerderij.

Onze Landwinkel

In onze winkel kunt u terecht voor de lekkerste boerderij- en streekproducten! Wat dacht u van frisse appelsappen in verschillende varianten, zachte scharrelroom of boerenkaas? Maar ook vers fruit uit eigen boomgaard tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

De meeste van onze producten bestaan uit eigen geteelde producten en streekproducten, waarvan de meesten afkomstig zijn uit de Betuwe. Deze producten zijn geteeld volgens de milieubewuste teeltrichtlijnen en zijn elke week weer vers. Het bedrijf doet mee aan het overheidsproject: "Telen met toekomst". Hier wordt getracht extra stappen te zetten om nog minder afhankelijk te zijn van chemische middelen.
Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor het samenstellen van uw cadeaupakket, die we met zorg uit onze eigen (streek)producten samenstellen.

Onze medewerkers willen u graag nog meer vertellen over de achtergronden van de producten, zoals productiewijze, producent, herkomst, etc. Daarnaast kunnen zij u ook tips geven over leuke geschenken. Kortom: een prima keuze voor het halen van uw (dagelijkse) boodschappen. Op de subpaginas’s fruit, groenten, streekproducten, en cadeaupakketten vindt u meer over de producten uit ons assortiment.