Historie van het fruitbedrijf

Landwinkel de Oogsthoeve is een echt familiebedrijf. In 1980 zijn Ellen & Frans gestart met een fruitteeltbedrijf. De winkel zelf bestaat ook al bijna 30 jaar, welke vroeger beter bekend stond als 'De pluk-het-zelf boerderij' met een beperkt assortiment aan fruit, groente en aardappelen.

Sinds 2008 is ons bedrijf lid geworden van de landwinkelcoƶrperatie en heten we landwinkel De Oogsthoeve. Met deze verandering zijn niet alleen onze openingstijdens uitgebreid (zie contact en openingstijden), maar ook ons assortiment met o.a. extra groente en fruit, zuivel, cadeaus, streekproducten, etc. Anno 2013 zijn we nog steeds continue bezig met veranderingen om de kwaliteit hoog te houden.

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in de teelt van fruit, zoals appels, peren en pruimen. Het product wat wij u aanbieden is op een zo natuurlijk mogelijke manier geteeld en dat kunt u ook zien en proeven. De prijs is relatief laag, omdat wij het fruit niet aan een veiling hoeven te verkopen, maar direct aan u kunnen aanbieden. In het oogstseizoen bieden wij u de gelegenheid om zelf de appels en peren te plukken. Verser en smakelijker kunt u het niet krijgen!!